Bradavice

Dobrý den, prosím vás mohli byste mi poradit? Mám bradavice v oblasti intimních partii níž v rozkroku a na vaječníkoch byl sem u lekárky na kožním a dala mi mast Wartec řekla mi že by sem počas nanesení masti a vlastně počas celé doby léčení nemněl mít pohlavní styk, chci se zeptat jesli jo? protože v návodu je napsáno že jesli to není možné a budu mít pohlavní styk mám použít kondom , takže styk mít můžu? ale když by teda k tomu došlo tak s kondomem? díky moc předem za odpověd nashledanou

Odpověď odborníka:

Sexem riskujete nákazu partnerky. Kondom riziko snižuje. Nákaza sexuálního partnera je však možná i po zaléčení bradavic. Po dobu přítomnosti bradavic se sex nedoporučuje.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: