Bradavice

Před půl rokem jsem přišel na to, že mám bradavice na penisu, řešil jsem to se svým urologem, asi 3x jsem si už myslel, že mi všechny zmizely, ale vždy vyskočily nějaké další. Od března na sobě nenacházím žádné. V době poslední půlroku se mi stává, že se mi v mazových žlázách (asi, nejsem si jistý, prostě to z čeho mi rostou chlupy) vytvoří tužší tělísko vystupující nad porch kůže, vždy ho vymáčknu, z místa mi pak chvilku teče krev, ale další problémy s tím nejsou. Když sem si takové větší vymačkával dneska, bylo opravdu oproti všem předchozím mohutné (3x2mm), doteď to dycky vypadalo jak malá kulička ''ztuženého'' mazu. A to dnešní vypadalo stejně jako bradavice co jsem měl pod žaludem (stejná členitost - takové bambulky jedna vedle druhé, barva..). Mám je nadále vymačkávat? A tudíž bude lepší když se za tím účelem oholím (protože jinak by se mi mohlo stát, že zase jedna které si nevšimnu přeroste) nebo by oholení mohlo způsobit větší prostor pro rozšíření viru? Také mám doma ještě zbytek od posledního Wartecu a moc mi pomáhaly hřebíčkové koupele, ale říkám jestli to má cenu, protože ta koupel mi dycky pouze narušila strukturu té bradavice a ta se následně pomalu ''rozpouštěla'' zatímco takle se můžu bradavice zbavit okamžitě. Děkuji vám mockrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Wartec se určitě hodí. Je klidně možné, že se zcela nezbavíte bradavic nikdy. Podpořte imunitu Wobenzymem. Žlázky nevymačkávejte. Pouze veliké si nechte odstranit sterilně lékařem.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: