Bradavice a zdraví plodu v těhotenství

Hezký den. Chtěl bych se zeptat, jestli moje bradavice na nohou a rukou můžou u manželky způsobit poškození plodu nebo až případný potrat. Bradavice se v průběhu 2 let u manželky vůbec nevyskytli, ale mohl by tahle moje podkožní infekční choroba nějako ovlivnit zdraví budoucího plodu? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vaše bradavice nemohou ovlivnit stav plodu, ale doporučuji jejich odtsranění, jde o infekční onemocnění a mohlo by dojít k nakažení novorozence.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: