Bradavice hluboko pod kůží

Dobrý den paní doktorko, na hraně plosky levé nohy se mi loni v létě udělaly dvě malé bradavičky, které ale nejsou téměř vůbec vystouplé. Snažím se s těmito bradavicemi bojovat pomocí Kolodia, Lápisu a nyní přípravku Duofilm, ale bez většího efektu. Vizuálně nejsou téměř na povrchu kůže vidět, ale když přes ně přejedu prstem, tak cítím hluboko pod kůží tvrdší kuličky. Chtěla jsem se zeptat, zda i na tento druh bradavic funguje některý z dostupných přípravků z lékárny anebo budu muset navštívit lékaře. Předem vám velice děkuji za odpověď a váš čas. Michaela

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud projevy přetrvávají a nefungují přípravky, které jste dávala, tak navštivte kožního lékaře, který vám bradavice odstranění. Je možné jejich odstranění dusíkem nebo laserem. Laserové odstranění se platí, cca 1000 - 2000 Kč za projev.LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zbytnění prostaty
Články: Zbytnění prostaty
Co bychom měli vědět o...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nesvědčí vám prudké vstávání? Zaměřte se na srdce
Články: Nesvědčí vám prudké vstávání? Zaměřte se na srdce
Kolísavý krevní tlak, který...
Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Články: Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Slovo aneuryzma jste mohli...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: