Bradavice na genitálu

Dobrý den měla bych na Vás prosbu a nevím zda jí směřuji správně,ale zkusím to.Mému příteli se na kraji penisu zhora na kuži objevili tak 3týd.na zpět bradavice bílé puchýřky byl u paní kožařky a ta mu je vypálila,ale za 14dní se mu ikdyž menší znovu objevili a tak si to opět nechal vypálit,ale to je vše nic víc s ním p.doktorka nedělá.To se mu bude snad pořád objevovat?A jinak tak 4roky zpět chytl Chlamídije,ale až do ted se mu žádný jiný problém neobjevil.Jsme spolu krátce a tak právě s tím to problémem jsme spolu ani nespali.Je jasné,že jedině s kondomem,ale já mám spíše velké obavy,že ikdyž se vyléčí tak ten vir v sobě má a je to už navždy?Co třeba i přes trenýrky,ložní prádlo,ručník?Volala jsem i o prosbu svého gynekologa a ten mi to potvrdil také že by se kompletně měl o něho postarat dermatolog.....prášky,krevní testy....ale nic takového se neděje.Bojím se že to nejsou normální bradavce jako někde jinde na těle,ale že je to pohlavní nemoc...kondylomata.Jinak já jsem ted z gynekologického hlediska zdravá.Poradte mi prosím co mám dělat.Já jsem vždy měla špatnou iminitu,mononukleoza a tak.. a představa,že něco takového bych měla....Dá se to přeci lehce od něho chytnout.Má to z předešlého vztahu od unora a až ted se to objevilo,ale tak to může kdo koliv chytit jako třeba žloutenku?Děkuji za radu já nevím co mám dělat.

Odpověď odborníka:

Podle vašeho popisu nemohu přesně stanovit diagnosu. Pokud by se jednalo o kondylomata, nejúčinnější terapie je vypalování elektrokauterem, ale v kůži mohou být mikroskopické zárodky, ze kterých se vytvoří nové bradavičky třeba za několik týdnů.Infekce se šíří jen pohlavním stykem, na vzduchu virus rychle hyne. Pokud máte pocit, že je přítel léčen nedokonale, změňte lékaře. Pokud by se skoutečně jednalo o koindylomata, vyšetření krve ani léčba tabletami nemá smysl.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: