Bradavice na penisu

Dobry den, prosim o pomoc, uz to trvá asi 2 roky. Chodím ke kožnímu lékaři, ten zkoušel už laser 2x, dusík 6x, boužel pořád se objevují na pokaždé nových místech, už sem z toho špatný. Aldaru sem zkusil pouze 5 dávek na doporučení lékaře, nepomohlo, existuje něco jiného? popřípadě co byste mi doporučili, vážně už si nevím rady, ste moje poslední možnost. Děkuji Lukáš

Odpověď odborníka:

Pokud jde o virové bradavičky, pak je léčba opravdu svízelná, protože virus je přítomen i na zdánlivě zdravé kůži a může kdykoliv znovu vyvolat růst bradavičky. Neexistuje specifická protivirová terapie, která by vyléčila i doposud skrytou infekci. Takže nezbývá než opakovaně odstraňovat již vzniklé projevy.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vraťte spánek do normálu
Články: Vraťte spánek do normálu
Každému se občas se stane...
Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Články: Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Zdravá strava je nejlepší...
Příčinou intimního trápení může být alergie
Články: Příčinou intimního trápení může být alergie
Svědění, pálení a další...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Klimakterium
Články: Klimakterium
Klimakterium je období...
Jak se diagnostikuje alergie
Články: Jak se diagnostikuje alergie
Na počátku celého procesu...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x