Bradavičky

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou. Je to zhruba 14 dní až 3 týdny, co jsem si na vnější hraně konečníku nahmatala drobný útvar. nevěnovala jsem tomu pozornost. před zhruba týdnem jsem si v okolí velkých stydkých pysků nahmatala další útvar, který jsem vyškubla (útvar vůbec nebolí ani na dotyk ani když jsem ho vyškubla). na internetu jsem se dočetla, že se může jednat o genitální bradavičky. Dostala jsem strach, jelikož jsem na to nikdy netrpěla. nyní mám přítele již rok (v minulosti jsem měla přítele 7 let a netrpěla jsem na žádné problémy ani výtoky či mikozy) a několikrát jsme spolu zkusili anální styk bez ochrany. Přítel je zdravý, ale dočetla jsem se, že může vzniknout z toho styku HIV. je to možné i když je přítel i já jsme zdraví? Nevím si rady co ted s tím, či k jakému lékaři odborníkovi zajít, jestli je to nutné. Přítel říkal, že to lze vypálit nějakým dusíkem, je to možné? moc děkuji za odpověď a snad to nebude nic vážného, mám strach hlavně kvuli onemocnění HIV. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Není li přítel nakažen z análního styku HIV nevznikne,vás problém budou asi condylomata, Možno je ošetřit chemicky vymrazením či chirurgicky obraťte se na svého gynekologa a nemějte zbytečné obavy.Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: