Bradavičky v okolí konečníku v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 36. týdnu těhotenství a zjistila jsem kolem řitního otvoru i dále bradavičky, pupínky, velké asi 0,3 mm. Nevím zda se jedná o Kondylomata? jak moc je to nebezpečné? Do poradny jdu až za týden, postačí to, nebo mám řešit dřívější návštěvou? Znamená to automaticky možnost rakoviny,? Děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, stačí do poradny. rakovina to není.pokud nejspoiu kondylomata v pochvě,lze rodit normálně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: