Bradavicky v tehotenstvi

Dobry den chtela jsem se zeptat ke konci tehotenstvi se mi vyskytli kolem genitalii a konecniku male bradavicky nebrala jsem na to duraz jelikoz jsem si myslela ze to nejspis budou nejake potnicky protoze jsem trpela na vytoky a mela posledni tri mesice neustale vlozku,po porodu jsem si musela delat sedaci koupele v repiku a bradavickx pomalu mizi,dnes jsem se dozvedela ze nejspis slo o jiste kondylomata a jsou velmy nebezpecna,tak se chci zeptat zdali je to pravda maji byt prenosna pohlavnim stykem ja mam ale uz tri roky staleho partnera a v tehotenstvi jsem pohlavni styk neprovozovala dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

dobrý den, dle popisu se mohlo jednat o kondylomata.přenosný stykem je virus,který je vyvolává.můžou se opět objevit,až budete mít např.oslabený orgnismus.pk.navštivte gynekologa,který potvrdí diagnosu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: