Braní antibiotik před operací

Dobrý den chci se zeptat beru antibiotika penicilin 500 a budu ho dobírat 27.9. a 2.10. mám jít na odstranění dělohy . Může to být nějaký problém ? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

V tom by neměl být žádný problém, buďte bez obav, jde jen o to,aby jste v den operace byla již zdravotně zcela v pořádku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: