Braní ha

Dobrý den paní doktorko, beru antikoncepci MERCILON. Beru již 3 platíčko za sebou (bez přestávky). Chtěla jsem se zeptat, jestli to není škodlivé pro tělo a zda budu mít potom normální mences. Děkuji S

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po 3 měsících byste měla udělat pauzu, měla byste odmenstruovat.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: