Braní ha a pilulka "po"

Moc Vám, pane doktore, děkuji za předchozí odpověď na můj dotaz o pilulce po (http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/pilulka-po-pred-zapocetim-brani-ha-40204). Moje situace se lehce změnila, vzhledem k tomu, že jsem si sice pilulku "po" vzala, ale dostala jsem menstruaci přibližně hodinu po tom (což, předpokládám, ještě nemůže být výsledek působení pilulky a je to tedy "pravá" menstruace). Je nyní bezpečné nasadit klasickou hormonální antikoncepci, budu chráněna, anebo byste i přesto doporučil se ještě měsíc chránit bariérovou antikoncepční metodou?

Odpověď odborníka:

To skutečnně nebyl účinek pilulky, nasaďte normálně antikoncepci jak jste zvyklá. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
Crohnova choroba, nebo endometrióza? Příznaky (ne)musí napovědět vždy
Jak zabránit dehydrataci při průjmu
Články: Jak zabránit dehydrataci při průjmu
S průjmem se zaručeně...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
První pomoc při astmatickém záchvatu – praktický návod
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku je nejčastějším...
Cukrovka v roli protivníka při hojení ran
Články: Cukrovka v roli protivníka při hojení ran
Cukrovka trápí značnou část...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x