Brániční kýla

Hezký den, tátovi je 87let a tento týden mu zjistili, že má brániční kýlu a měl jít ještě na vyšetření hadičkou přes krk. Mám obavy, že se tam něco najde a operovat ho nebudou chtít, když je starý. Má to smysl? Děkuji mnohokrát za odpověď.Jana

Odpověď odborníka:

Jano
Gastroskopie u vašeho táty může odhalit i jiné patologické nálezy než pouze ty, které by byly eventuálně k operaci, proto provedení takového vyšetření určitě má smysl.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: