Břicho

Dobrý den.Je možné že i když jsem byl třikrát na krvi, na ultrazvuku a vyšetřen chirurgem že mám přesto zánět slepého střeva??s tím že byl prý nález v krvi,moči i ultrazvuku v pořádku.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je velmi nepravděpodobné, že by obtíže, kvůli kterým jste byl vyšetřován, znamenaly i po podrobném vyloučení provedenými vyšetřením zánět apendixu. Nicméně v medicíně je "možné vše", například to, že se zánět rozvinul až poté, co jste byl vyšetřen. Proto máte-li pochybnosti, je vždy lepší znovu vyhledat lékaře (zejména kdyby se bolesti horšily, kdybyste zvracel, měl náhle průjem či zvýšenou teplotu či jiné další obtíže). Pozn. V místě apendixu bolívá také močovod, svalstvo, páteř..

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: