Břicho

Minulý týden v pondělí jsem byla na operaci slepého střeva ( laparoskopicky). Vše proběhlo bez problému, podle lékařů a ve ctvrtek jsem byla propuštěna domů. Bolesti jsem neměla žádné. Vcera rano, tedy v úterý, tyden po operaci jsem byla na vyndání stehů, opět bez problému. Odpoledne jsem však začala pozorovat mírné krvácení z pochvy, ( beru HA , jsem v půlce platíčka), které se postupně stupňovalo a dnes ráno je jeste silnější, navic se ke krvácení přidaly velmi silné bolesti pravého podbrisku, které bych mohla přirovnat k hrozným bolestem pred operací. Minuly tyden pred operaci byla gynekologicka příčina , tedy problemy s vaječníky , vyloučena. Je potřeba si zajít znovu na chirurgii? Nebo je tento průběh v pořádku?

Odpověď odborníka:

Pokud máte silné bolesti v podbřišku, tak musíte na pohotovost...potíže mohou souviset s operací, ale také vůbec nemusejí...může se třeba jednat o prasklou cystu, která se mohla mezitím vytvořit případně třeba mimoděložní těhotenství které se také nedá nikdy vyloučit.

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: