Břicho

Dobrý den,prosím o radu.Měla jsem cystu na pr.vaječníku,která po něj.době nebyla na UZ vidět.Od té doby mám,ale místo trochu vypouklé a občas bolí.Stále mám v břiše pocit vlnění jakoby se něco přetáčelo,ale jen v tom místě vaječníku.Byla jsem i na koloskopii střev-gastroskopii a nic nezjištěno).Stále mám však vyšší leukocyty cca 11,8.Beru nízkodávkovou antiko.,menses normálně.Nevím co by to mohlo být.Děkuji za Váš názor,přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Rozhodující je ultrazvukové vyšetření této oblasti. Pokud se na ultrazvuku nic nezjistí, žádný patologický proces se v tomto místě neděje. Ale nějaký přetrvávající zánět v těle mít budete (kvůli těm leukocytům), nemusí se však týkat gynekologických orgánů.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Změkčení stolice přináší úlevu od bolesti
Články: Změkčení stolice přináší úlevu od bolesti
Pacienty s hemoroidy a...
Chřipka
Články: Chřipka
Chřipka je infekční...
Jste diabetik? Infekce číhají na vaši kůži, ústa i nohy!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Dvanáct potravin, které mohou ulevit při zácpě
Články: Dvanáct potravin, které mohou ulevit při zácpě
Abnormálně tuhá stolice je...
Gigantismus aneb Když se růst vymkne kontrole
Články: Gigantismus aneb Když se růst vymkne kontrole
Všichni rodiče bedlivě...
Kaloba: rostlinný lék, který vás znovu vrátí do formy!
Články: Kaloba: rostlinný lék, který vás znovu vrátí do formy!
Znáte nejčastější důvod...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x