Břišní kýla

Přeji dobrý den . prosín Vás o radu. Po operaci tlustého střeva prodělávám poslední fázi chemoterapie.I když jsem nosila kýlní pás objevila se mi břišní kýla.Nyní je dost velká (20x20cm.).Chtěla bych podstoupit operaci.Mohl by jste mně prosím Vás sdělte mi jaká rizika mi hrozí po operaci, jestli se mohu nechat operovat i v jiném okresu než do kterého přísluším.V místě kde mně operovali střeva,pak ke mně přicházela dva měsíce sestra na převazy než se mně zahojila rána po operaci.Prosím omluvte mou těžkopádnost ve vyjadřování .Děkuji Vám.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rizika jsou jako u každé jiné operace-především rizika plynoucí z narkozy , riziko infekce a u Vás jakožto onkologicky léčeného pacienta riziko horšího hojení rány. Pesto bych Vám vzhlefem k velikosti kýly zákrok doporučovala, aby vše nedošlo do stadia inoperabilty.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: