Brnění končetin

Dobrý den. Moc Vás prosím o radu. Za poslední rok jsem prodělala řadu vyšetření. Pro bolesti žaludku gastroskopii,pro bolest za očima vyšetření očního pozadí,vyšetření ORL,pro silné bolesti hlavy vyšetření na neurologii(EEG a CT hlavy),několikrát krevní obraz včetně štítné žlázy,EKG pro bušení srdce,vše v pořádku. Poté mi byly udělány testy na borelie,toxoplasmosu a chlamydie. Na základě výsledků mi lékař sdělil,že jsem pravděpodobně prodělala virové onemocnění přenášené komáry nebo klíšťaty a nasadil mi na 10 dní antiotika. Po nich odeznělo bušení srdce,lépe se mi hýbalo krkem a zmizel pocit stažení svalů a brnění ramen. Nyní atb již měsíc neberu,jsem pořád unavená,začalo mě opět brnět v ramenou,rukách i nohách,někdy mám pocit,že mi tělo vůbec nepatří,to vše je spojeno s úzkostí a strachem. Na kontrolní odběry mám jít za 2 týdny. Prosím o radu,zda-li by se nemohlo jednat o projevy roztroušené sklerozy. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, teoreticky to samozřejmě možné je, nicmémě Vaše obtíže pravděpodobně souvisí s prodělaným onemocněním. Doporučoval bych proto konzultaci na neurologii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: