Brnění končetin

Před 3 měsíci jsem porodila a je to pár dní, co mě začala brnět levá ruka a noha a trochu se mi motá hlava. Myslíte, že to může být od páteře, jak nosím mimčo nebo nedostatkem hořčíku? Také mám skoliózu páteře. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Příčinou jistě může být páteř, ale vzhledem k tomu, že máte jednostranné potíže a závratě, jistě je neurologické vyšetření vhodné. Bude na místě, aby se vyloučila jiná příčina. POkud máte i bolesti hlavy, s vyšetřením jistě neotálejte.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Včasná diagnóza osteopenie může ochránit před vznikem osteoporózy
Obrna
Články: Obrna
Určitě si představíte...
Před řídnutím kostí chraňte celou rodinu, nejen sebe
Články: Před řídnutím kostí chraňte celou rodinu, nejen sebe
Osteoporóza neboli řídnutí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
Články: Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
V zimě se potýkáme s...
Herpes genitálií
Články: Herpes genitálií
Herpes (opar) genitálií...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: