Brnění nohou

Už delší dobu se setkávám s brněním nohou.Prodělal jsem snad všechny vyšetření na neurologii. Mozkomíšní mok byl v pořádku. na MR mi našli ve výši Th3/4 patrný T2 hyperitenzní okrsek délky 12mm kraniokaudálně . Bohužel moc nerozumím o co jde. Jinak mám už delší dobu problémy se ztuhlostí krku.Měl jsem i rehabilitace ,po kterých se to na chvíli uklidnilo ,ale po čase opět brní. Může to být jen kvůli tomu krku ,nebo je to něco zavážnějšího ? Předem moc děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Určitě se o nic závažnějšího nejedná, lékaři by vás již začali léčit. Nicméně ztuhlost krku je taky dost závažná a nepříjemná, protože se vám to může vracet a zlobit celý život. Rehabilitujte

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: