Bromhexin

Dobrý večer, chtela bych se zeptat zda ovlivnuje Bromexin (kapky) antikoncepci?? Nedavno jsem cetla clanek, že ano a proto se obracim na odborniky. Nekolikrat jsem si pilulku vzala i po uziti kapek.(ktere jsem zapila tekutinou). Dekuji moc za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Bromhexin neovlivňuje účinky antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: