Bronchiektázie plic-vrozená vada

Dobrý den, mám vrozenou vadu-bronchiektázii plic,chci se zeptat na kolik % je pravděpodobnost,že moje dítě bude mít totéž? Jsem právě těhotná. Neberu pravidelně léky,jen inhaluji,vážné obtíže nemám,jen v zimě bývám častěji nemocná. Předem moc děkuji za odpověd\'. Hezký den. M.

Odpověď odborníka:

dobrý den, nejsou-li u Vás bronchiektázie spojené s nějakými dalšími vrozenými vadami, pak se domnívám, že by dítě nemělo být zatíženo vyšší pravděpodobností jejich výskytu.

MUDr. Zdeněk Skácel
MUDr. Zdeněk Skácel

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: PNEUMO - HOST s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: