Broncho vaxom a bolest žaludku

Dobrý den, chci se zeptat: v listopadu jsem přechodila nachlazení-o měsíc později jsem dostala antibiotika-hned vzápětí druhá. Potom asi týden dobrý na to jsem dostala zánět močáku a další antibiotika-po ukončení léčby zase asi po týdnu se mi vrátil zánět a dostala jsem další prášky-při kontrole u lékaře jsem měla výsledky moči v pořádku,ale na omak mě bolelo břicho(močák ) a tak jsem dostala 5 antibiotika. Prý aby se mi to nevrátilo. Následně za pár dnů mě bolelo v krku a měla jsem zvýš.teplotu a tak jsem se stavila u lékaře a poprosila o prášky na posílení imunity. Teď beru již 3měsíc Broncho vaxom - do toho mě začal bolet žaludek a zároveň beru možná už druhý měsíc prášky na žaludek ( helicid )-lékařka si myslí,že mě žaludek bolí po antibiotikách,nemohu to mít z toho broncho vaxomu? Děkuji za odpověď Paštyková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na zažívacích obtížích se může podílet jak opakované užívání antibiotik, ale někteří pacienti mají zažívací obtíže i při léčbě Broncho-vaxomem. Nebývá to často, ale nelze to zcela vyloučit. Zkuste po dohodě s Vaším lékařem Broncho-vaxom vysadit a pokud žaludeční projevy byly způsobené tímto lékem, tak během několika dní odezní.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: