Bronchoskopické vyšetření

Dobrý den paní doktorko, obracím se na Vás s násl. dotazem. Mám nyní za sebou několik vyšetření /CT,RTG/- které byly v pořádku. Mám diagnostikováno těžké astma, které nemám pod kontrolou a rovněž restrikční vent.poruchu těžkého stupně. Je to pár dní co mám za sebou bronchoskopické vyšetření plic, a nyní čekám na výsledky histologie. Myslíte, že na základě tohoto vyšetření už by mohla být moje léčba úspěšnější, popř. co lze očekávát?? Velmi děkuji a přeji hezký den Lenka

Odpověď odborníka:

Dobry den je mi líto, mám-li být seriozní, nemůžu se vyjadřovat k situaci kterou neznám. Můžu Vám jenom napsat že musíte vyčkat vysledku histologie, protože se může jednat i o jiné onemocnění, které vyžaduje jiný přístup, nebo kombinace dvou onemocnění. Každopádně Vám můžu napsat, že vše vyžaduje trpělivost oboustrannou při dlouhodobé léčbě. Držím Vám palce s pozdravem

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: