Bronchovaxom a vakcína proti mykóze

Mohu současně užívat tablety bronchovaxomu a vakcínu proti poševní mykóze, která mi byla zhotovena ze stěrů? Nebo je užít až po sobě? Bronchovaxom mám užít v poslední desetidenní dávce a zároveň bych měla začít užívat autovakcínu. Děkuji.YER3

Odpověď odborníka:

Vážená paní Michaelo, podle údajů výrobce Broncho-vaxomu neexistují prakticky žádná rizika interakce s jinými léčivými přípravky. Vzhledem k individuálně připravené autovakcíně Vám doporučuji domluvit se na souběžném používání obou přípravků s Vaším imunologem. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: