| Nápověda

Brzká ejakulace

Dobrý den, mám dotaz ohledně brzke ejakulace, pri pohlavnim styku ale i pri oralnim sexu nevydržím ani 5 minut a zacnu ejakulovat, je možné tento problém vyřešit, popřípadě jak a kam se mám obratit. Děkuji

Odpověď odborníka:

Jako normální výdrž se označuje alespoň 20 koitálních pohybů do orgasmu. Výdrž je obvykle o tréningu. Předem před sexem se uspokojte sám. Ke koupi jsou znecitlivující gely. Technika zmáčknutí penisu a močové trubice před orgasmem - suchý orgasmus. Možností je i posilování svalů pánve.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologické oddělení nemocnice Znojmo

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Pupínky na penisu Mám takový dotaz asi před měsícem jsem byl na návštěvě u...
  • Hypospádie a hormony u malého dítěte - podstupovat doplňující vyšetření? Mému synovi je 8 měsíců a nyní mu zjistili hypospádii. Korporální od vrcholu k uzdičce má rozštěp. Prý je to lehčí forma. Také si myslím, že má menší penis, měří mu 3 cm a zdá se mi, že mu od narození neroste. Doktoři mi na hypospádii řekli, že se jedná o kosmetickou vadu, ale někde jsem na netu narazila na maminku, kde jim hypospadii zjistili již v porodnici a psala, že se dostala do rukou skvělé lékařky, která jim udělala sono všech orgánů, bříška, odběry na hormony, nějaký zátěžový stresový test, vpíchnutí testosteronu, jak se chová v těle aj. Prý ji vadí, že se všude říká, že jde pouze o kosmetickou vadu, když tomu tak není. Dále psala, že jim bylo řečeno, že u všech stádiích hypospádie i té lehké není jistota, že se jedná o 100% chlapečka. Oni ortel prý dostali po všech vyšetřeních až po 1 roce. Já jsem z toho teď celá špatná a chtěla bych se zeptat, zda to tak opravdu je a mám se dohadovat s doktorkou, aby nás poslala na vyšetření. Děkuji za odpověď. Lenka
  • Rakovina děložního čípku Zajímám se o očkování proti rakovině děložního čípku...
  • Bolest na plicích, snímek RTG Poslední dobou mě často bolí na plicích. Když...
  • Otěhotnění při oddálení menstruace norethisteronem? Na dovolenou jsem...
  • Předkožka Mám problém s předkožkou,v normálním stavu jde předkožka přes žalud...
 
Kam dál
 
 
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Plané neštovice
Články: Plané neštovice
Varicella neboli plané...
Nemůžete otěhotnět? Možná je na vině obezita vašeho partnera
Články: Nemůžete otěhotnět? Možná je na vině obezita vašeho partnera
O tom, že obézní ženy mohou...
Žloutenka typu B – nejste v ohrožení?
Články: Žloutenka typu B – nejste v ohrožení?
S virem hepatitidy B není...
Malárie
Články: Malárie
Malárie, nebo „střídavá h...
Sexuální praktiky, u kterých (ne)hrozí nákaza žloutenkou
Co potřebujete vědět o nádorech ledvin I. – Výskyt nádorů a jejich příznaky
Syndrom zlomeného srdce
Články: Syndrom zlomeného srdce
Myslíte, že termín "zlomené...
Lékaři znají nový způsob, jak snížit nitrooční tlak u glaukomu
4 tipy, jak si jednoduše ulevit od alergické rýmy
Články: 4 tipy, jak si jednoduše ulevit od alergické rýmy
Rýma je nejčastěji...
Články: EKG
EKG, elektrokardiografie...
Naposledy čtené: