Budík u srdce a perličková koupel

Dobrý den. Moc bych od Vás potřebovala poradit. Můj tatínek má operovaného budíčka půl roku. Chtěla bych se poradit, zda může ve vaně používat perličkovou masáž zad. Dečka je v době chodu zapnuta v elektrice. Zajímá mě, zda to nemůže nějak negativně ovlivnit chod budíka. Koupila jsem jí rodičům pod stromeček a mám strach, abych něco nezpůsobila. Moc Vám děkuji za radu. S pozdravem Jaroslava

Odpověď odborníka:

Dobrý den, perličková koupel nemá vliv na funkci kardiostimulátoru a nemůže ho ani poškodit. Je třeba dbát obecných pravidel při užívání elektrických spotřebičů v přítomnosti vody.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: