Bulimie

Dobrý den, 4 roky me trápí bulimie ne zpusobem přejídání ale zvracení po normálním jídle. . Teď už mě to přechází cca 5 x týdně. . ale dnes se mi opravdu udelalo špatně a musela jsem .. Zvracela jsem jasnou napul srazenou krev. . dost me to vylekalo a už jsem se zarekla ze s tim končím.. Mohlo by to byt vazne s tou krví stalo se to poprvé ..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, správně tušíte, že by to mohlo být vážné. Opakovaným zvracením dráždíte jícen a dutinu ústní kyselým žaludečním obsahem, dochází k porušení sliznice a malým až větším krvácením, v tom lepším případě. Může být v jícnu vřed nebo rakovina a to Vás na životě ohrožuje mnohem více. Zkuste vyhledat pomoc psychoterapeuta, který Vám pomůže najít příčinu obtíži.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: