Bulka

dobry den,cca pul roku mam v pravem podpazi bulku,na ohmat neni bolestiva,zaver znel jako zanet lymf.uzlin,lekari predepsali mast a castecne skutecne pomohla,bulka na cas zmizela,ovsem pozdeji se zas objevila s tim zaverem,ze nyni by byl vhodnejssi chirurgicky zakrok s naslednym uzivanim antibiotik?rada bych znala Vas nazor na dany postup?dale bych zminila ,ze se u me objevuji mirne kolapsove stavy v podobe dychacich potizi,poklesu tlaku,pocitu na zvraceni,problemy s orientaci a celkovym vycerpanim.neuzivam zadne leky.dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokud vás bulka obtěžuje, doporučovala bych skutečně chirurgické odstranění. Samotné masti či práška nepomohou. Kolapsové stavy mohou mít více příčin, měla byste být podrobně vyšetřena na interně. příčina může být i psychická.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: