Bulka na noze

Dobrý den, poslední 3 roky sem měl bulku na noze cca půl centimetru vysoký, zřejmě tukový výstupek a nevím jestli má cenu nějaký chirurgický zákrok. Výstupek prakticky zmizel a na kůži už jde jenom vidět červený zbytek. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud i zarudnutí bude postupně mizet a nebolí, asi není třeba podstoupit nějakou chirurgickou intervenci.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Neštovice aneb Komu hrozí obzvláště velké nebezpečí
Články: Neštovice aneb Komu hrozí obzvláště velké nebezpečí
Plané neštovice jsou vysoce...
Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Články: Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Přírodní a klinicky ověřená...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
STOP svědění kůže!
Články: STOP svědění kůže!
Trápí vás kopřivka či...
Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Články: Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Slovo aneuryzma jste mohli...
Co potřebujete vědět o nádorech ledvin II. – Vyšetření a léčba
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: