Bulka na penisu

  • Dotaz od: Jindřich H.
  • Publikováno: 29.4.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, asi v polovině penisu ze spodní strany jsem objevil při erekci malou bulku, řádově o velikosti několika mm, která po ochabnutí penisu zůstala na svém místě, stejně velká a dobře nahmatatelná. Četl jsem v diskuzi již o těchto bulkách, ale všichni ji popisovali jako nebolestivou bulku, zatímco ta moje je při hmatání bolestivá. Předpokládám, že mi doporučíte návštěvu urologa, což taky nepochybně udělám, ale zajímal by mě váš názor, i když se to samozřejmě nedá dostatečně přes net posoudit. Děkuji, s pozdravem Jindřich Hořejší

Odpověď odborníka:

Dobrý den, sám víte, že bude nejlepší se nechat vyšetřit urologem, to vám schvaluji. V kůži obecně mohou být různéí "neškodné" bulky, nejčastěji tukové nádorky nebo vazivové nádorky (lipomy a fibromy), běžné jsou i mazové bulky, při ucpání poru tukové žlázky. Příčin kožních bulek však je řádově mnoho, většina z nich vzácné, některé mohou být i závažné. Pokud však je vaše bulka bolestivá, lze zvažovat na prvním místě zánět v kůži nebo podkoží.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Psychiatrické vyšetření
Články: Psychiatrické vyšetření
Jako psychiatrické...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
Srdeční infarkt u žen může vypadat úplně jinak než u mužů
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Články: Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Nejen bolest nohou, pocit...
Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
Články: Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
V tradiční jihoafrické...
Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
Články: Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
K léčbě alergické rýmy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: