Bulka na zádech

Dobrý den, již jsem Vám psala, že jsem sinedávno nahmatala na zádech cca 1 cm bulku nebo výrostek,Nad povrch kůže vystupuje pouze velmi málo a má barvu kůže.Odepsali jste že se může jednat o lipom nebo atherom.Ale četlajsem že lipom jevždy pohyblivý.A ta moje bulka nebo výrustek se mi zdá jako nepohyblivá ..myslíte že se jedná o zhoubný nádor?? Je možné mít na zádech zhoubný nádor? Je mi 23 let....

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že o zhoubný nádor nejde, doporučuji ultrazvukové vyšetření celého útvaru a ev. následně jeho odstranění. Ultrazvuk dokáže velmi přesně určit charakter útvaru.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: