Bulka nad klíční kostí

Mám bulku nad levou klíční kostí cca 0,5 cm velkou pohyblivou nebolestivou. Může se jednat o zvětšenou uzlinu při zvýšených hodnotách na mononukleózu? Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano, pravděpodbě se jedná o zvětšenou uzlinu při infekčním onemocnění.

MUDr. Lenka Rychlovská
MUDr. Lenka Rychlovská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Svitavy

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x