Bulka v dolní čelisti

Dobrý den, jsem asi 2 měsíce po chirurgicke extrakci dolní osmičky. Nebyla prý úplně snadná - s menšími komplikacemi s ještě neúplně prorezanou sedmickou, nad kterou se nedlouho poté udělala kapsa. Nevím, jak to všechno souvisí, každopádně mi teď, po 2 měsících mírně opucha tvar a v dolní čelisti jsem si nahmatala malou bulku. Má cenu znovu jít za zubnim lékařem? Děkuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě zubního lékaře navštivte, bulka může být způsobena úlomkem kosti nebo zubu vzniklého při extrakci zubu; tento úlomek může putovat před dáseň směrem nahoru a je lepší jej odstranit. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x