Bulka v očnici a další narkoza

Dobrý den,už jsem opravdu nervozní co může mít moje půlroční dcera za bouličku v očnici,dostala narkozu aby mohli udělat CT,a stále nic neví,ted chtěji kousek odebrat na rozbor,tak bych se ráda zeptala jestli nemáte nějakou takovouto zkušenost co by to mohlo být. Má podstoupit další narkozu,a já už jsem z toho psychicky špatná,nesmí jíst před tim ani potom,pořád křičela hlady,a ted je celý den podrážděná,neškodí to nějak malým dětem, děkuji za odpoved,ještě přikládam zprávu.děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Aleno! Bohužel vám vaše čekání na výsledek nemohu nijak ulehčit. Podle zprávy má vaše holčička v pravé očnici útvar, o němž se lékaři domnívají, že by se mohlo jednat o hemangiom nebo lymfangiom (což jsou nezhoubné nádory z krevních nebo lymfatických cév), bohužel to ale na základě CT vyšetření nelze tvrdit s jistotou, a tak bude nutné odebrat z útvaru vzorek a vyšetřit ho na histologii. Vím, že je to pro vás nesmírně náročné. Vy sama teď vaší dcerušce nejvíc pomůžete když budete co nejvíc s ní, aby u vás cítila pocit jistoty a bezpečí. Tak pro ni budou všechna vyšetření mnohem méně zatěžující.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: