Bulka v podbrišku

Předem děkuji za zodpovězení mého dotazu. Na pravé straně v podbrisku jsem si nahmatala nebolestivou tvrdou, nepohyblivou bulku velikosti fazole.Nemůže se jednat o něco vážnějšího? Ještě me napadlo, zda to nemohu mit po píchání fraxiparinu do podbřišku. Měla jsem zlomenou nohu a cca měsíc si pichala injekce do břicha. Je mi 35.Děkuji

Odpověď odborníka:

Při aplikaci Fraxiparinu v některých případech je možné pozorovat náhlé objevení pevných uzlíků. Tyto uzlíky obvykle po několika dnech spontánně zmizí. Nemusíte se ničeho obávat. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x