Bulka v prsu

dobry den, nedavno jsem si nahodou nasla nad klicni kosti malou uzlinku, je velikosti asi spendlikove hlavicky. zrejme nijak zvetsena. a v souvislosti s tim, jsem se rozhodla pro samovysetreni prsu a nahmatala jsem si nejakou mensi bulku nebo zatvrdlinu v pravem prsu. ale pred zhruba 3 mesici jsem byla na ultrazvuku prsou, ktery nic neukazal. je mozne, ze by se mi za tu dobu mohl vytvorit nejaky nador? dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Nádor to jistě nebude spíše fibromatozní uzlík,který je častým nálezem, navštivte chirurga gynekologa nebo praktického lékaře, vyšetří vás a uklidní . Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: