Bulka v prsu

Dobrý večer, mám takový dotaz, mám v levém prsu u bradavky malinkatý zatvrdlý útvar asi 3 mm trochu citlivý na dotek. Mám ho tam asi rok a už dvakrát jsem byla na sonu a nebylo tam a pan doktor na sonu nic neviděl. Mohu se zeptat co by to mohlo být? Mám dvě děti a jsem skoro 2 roky po porodu, kojila jsem asi 3 týdny. Moc děkuji za odpověď, Jana

Odpověď odborníka:

Může to být drobný fibromek, uzlinka nebo lipomek, pokud je sono negativní a útvar se nemění není důvod se znepokojovat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Správný výběr kompresivních punčoch aneb Na velikosti záleží
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zubní kaz
Články: Zubní kaz
Zubní kaz, karies, je...
Skřípání zubů u dětí během spánku působí problémy ve škole
Nebojte se biologické léčby, lékař vám vše vysvětlí
Články: Nebojte se biologické léčby, lékař vám vše vysvětlí
Mnoho lidí se obává toho, o...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x