Bulka v prsu, jsem objednana na biopsii, jake podpurne prostredky mohu nasadit?

  • Dotaz od: Eliska Cerna
  • Publikováno: 8.4.2013
  • uLékaře.cz

Dobry den, je mi 32 let a jsem zdrava, alespon do vcerejska, kdy jsem byla na ultrazuku a mamografu s bulkou v prsu, odesla jsem se zpravou: fibroadenomatoidni struktura vpravo a vlevo DKK nehomogenni okrsek neostreohraniceny 37x7mm s hypoechogenitou 16mm s vyraznou vaskularizaci v lastrografii + av axilach a supraclaviv bez patol lymfadenopatie, cetne mikrokalcifikace BI-RADS-5, v utery jsem objednana na biopsii. Co to znamena? Od lekaru jsem se zatim nic dalsiho nedozvedela. Chci se zeptat, zda muzu zacit uzivat nektery z enzymat. podpurnych prostredku typu wobenzym nebo phlogenzym, pripadne co jineho na podporeni imunity byste mi doporucila? Predem velice dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpoobností se jedná o benigní lézi,definitivně to však potvrdí až histologie z ložiska.Zatím vše vypadá jako benigní fibrom. Do definitvní diagnosy bych nic neužívala,můžete později, pokud bude vše v pořádku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
bulka v levem prsu | Od: andrea | 23.6.2014 01:29
chci se poradit je mi 35let mám na levem prsu blízko podpaží placatou bulku bila jsem na monografii tam nic neviděli už je to rok mám ji tam je mozne ze to nemusí ukazovat
reagovat
re:bulka v levem prsu | Od: uLekare.cz | 23.6.2014 14:34
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufám, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x