Bulka v třísle

Je mi 16 let a v pravem trisle se mi udelala bulka. Doktorka mi odebrala krev a poslala me na ultrazvuk břicha,kde bylo vse v poradku. Myslite ,ze byla provedena vysetreni dostačující? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud vyšetření byla v pořádku - krev i ultrazvuk břicha tedy včetně nálezu v třísle, je možné dále vyčkat. Tím se vyloučila závažná onemocnění a nyní je nutno bulku sledovat. Pokud by se bulka jakkoliv zvětšila, změnila se barva, nebo by se objevila boelst, je nutné znovu navštívit lékařku. Je možné, že se mohlo jednat o reaktivní uzlinku, která většinou zmizí. Mělo by být také provedeno gynekologické vyšetření. Hezký den a brzké uzdravení. Šrámková.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Články: Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Kýly patří k nejčastějším...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Vyrážka, povlak a pupínky v ústech? Mykóza signalizuje slabou imunitu!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
I mráz může poranit kůži
Články: I mráz může poranit kůži
Mráz dokáže kromě krásných...
Poruchy spánku
Články: Poruchy spánku
Mnoho z nás občas trpí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x