Bulka v třísle

Za jak dlouho se objeví první příznaky viru hiv? a může se objevit pouze jeden příznak třeba zvětšená uzlina? po pohlavním styku se mi vytvořila bulka v třísle asi do dvou týdnu a pak zmizela. bojím se :(

Odpověď odborníka:

Bulka v třísle, tedy pravděpodobně zvětšená uzlina, nemusí být jen příznakem HIV, ale mnoha jiných nemocí. Doporučuji vám co nejdříve navštívit praktického lékaře, aby provedl příslušná vyšetření a případně navrhl léčbu či vás odeslal ke specialistovi.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Jak se žije bez štítné žlázy
Články: Jak se žije bez štítné žlázy
Chodí mezi námi mnoho lidí...
Pozor na pihy!
Články: Pozor na pihy!
Piha nebo-li odborně...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: