Bulka v tříslech

Dobrý den,udělala se i v levem třísle bulka velikosti asi hrášku,zajímalo by mě co to může být,jestli se mám bát že to může být nádor. četla jsem že může to být třeba i vag.mikozou. tento problém jsem měla před rokem... od te doby nemám žádné problémy, ale jsem v nejistotě... a k lekaři se bojím:( zvětšené uzliny mají asi hodně příčin jak jsem se dověděla....

Odpověď odborníka:

Dobrý den, uzliny bývají nejčastěji zvětšené při infekci. Uzliny jsou jakési filtry imuntitního systému, kdy při zachycené patogenní organisimu, dochází v uzlině ke stimulaci a tvorbě buněk imunitního systému, aby se organismus mohl cílenně bránit. proto uzlina je bolestivá , zvětšená. Příčinou zvětšené uzliny v třísle může být tedy i vaginální mykosa. Důležité je slodovat zda-li se uzlina zvětšuje, zda-li je pohyblivá, zda-li se zvětšují i další uzliny. Pokud bude přetrváváat zvětšení i po infekci, tak určitě navštivte lékaře.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku je nejčastějším...
Lékaři znají nový způsob, jak snížit nitrooční tlak u glaukomu
Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Články: Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Na první pohled se výše...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak zvládnout únavu při léčbě rakoviny
Články: Jak zvládnout únavu při léčbě rakoviny
Schvácenost je jedním z...
Může s nadváhou pomoci homeopatie?
Články: Může s nadváhou pomoci homeopatie?
Být štíhlý, fit a sexy, to...
Otrava paracetamolem a ibuprofenem
Články: Otrava paracetamolem a ibuprofenem
Paracetamol je jedno z...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: