Bulka v ústech

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o zodpovězení dotazu. Nedávno jsem zjistila, že se mi udělala menší otlačenina (zduřelý tvrdší výstupek( v horní ústní dutině)...Jazykem si ho snadno nahmatam, jinak tam nic nevidim, je to v místě, kam nevidim.. Jelikoz mi je 22, mám strach, zda se třeba nejedna o nějaký nádor v počátcích, nebo o HPV.. i kdyz mi před rokem zjištěno nebylo.. a rizikově se nechovam, mám stálého partnera.. Takze si myslim, ze o to se nejedna, protoze na genita. nic nemam... Netuším tedy, o co jiného se může jednat...kromě nějakých aftu..ale v těchto místech si myslim, ze se nedělají Jsem studentka VS, a jsem i casto ve stresu, a v zakouřeném prostředí (jinak nekouřím, alkohol vyjimečně), jestli se může i v mém případě jednat o něco vážného,.. Jinak užívám potravinové doplňky.., hlívu ústřičnou, a jim zdravě... takže imunitní systém mám snad v dobrém stranu, až na ten stres.. Poraďte mi prosim, zda mám navštívit lékaře, nebo raději počkat...? V případě lékaře, stomatolog (kdyz se to nachází v dutině ústní)? Děkuji za odpověď Martina K.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martino! Podle popisu mám jen velmi mlhavou představu o Vaší lézi. Na dálku Vás proto mohu pouze odeslat na vyšetření. Vhodný bude jak praktický lékař, tak stomatolog (a ten možná více). Nemyslím si, že by šlo o něco vážného, ale návštěvu neodkládejte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x