Bulka za uchem

Dobrý den, chci se Vás paní doktorko zeptat spíše pro můj vnitřní klid. Již skoro dva roky (začalo to po porodu, když jsem na levé straně více nosila syna)mám tlak na levé straně krku, řešila jsem to 2x na ORL, jednou mi dělali UZ a vše bylo ok. Bylo mi řečeno, že to je od krní páteře, na neurologii mi pan doktor chytil na nějaký bod na krku a to jsem šla do kolen a říkal, že to je ono. Tak jsem si přestala na radu krk neustále ohmatávat a nemyslela jsem na to. Včera jsem si našla za uchem, přímo v tom ďolíku, kde začíná ušní lalůček malinkou bulku. Dnes jsem byla kožním a paní doktorce jsem to ukázala, ta mi to prohmatala i zbytek krku a hlavu a nic jiného nenašla, tak říkala, že je to uzlina, že to mám jen občas sledovat, kdyby se stala s tím nějaká změna, že mám jít na ORl. Tak se chci zeptat jestli bych tam na ORL přece jen neměla jít raději teď to ukázat, nebo jestli tomu mám nechat čas. Jiné obtíže nemám, jen toto. Včera jsem si za to ucho pořád chytala tak zase cítím onen tlak v krku. Je to normální, nebo mám jít zase na UZ? Jen podotýkám, že s páteří opravdu problémy mám. Děkuji

Odpověď odborníka:

Jestliže Vám problém neustále vrtá hlavou, bude dobré navštívit lékaře, hlavně kvůli Vašemu klidu. Vyšetření UZ nemá nepříznivý vliv na zdravotní stav, tudíž se nemusíte obávat nežádoucíh účinků.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: