Bulka za uchem

Dobrý den, před několika dny jsem si všiml, že mám na uchu (na straně lebky, cca ve středu) menší tukovou bulku (cca velikost hrášku). Bulka není na pohmat bolestivá - pouze při větším tlaku. Je možné, že se tam nachází již delší dobu. Má kožní lékařka mi říkala, že se nejspíše vstřebá. Vyplatí se čekat nebo se může jednat o nějaký typ zhoubného nádoru a je tedy na místě chirurgické odstranění? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Může jít o aterom, lipom, fibrom.. nic z toho není nebezpečné, takž se domnívám, že odstranění není nutné.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad
Články: Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad
Mnoho lidí trpí během...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x