Bulky v prsu

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat,zda se nic neděje.Mám Vpravo zevně u dvorce na rozhraní horních kvadrantů dvě hypoechogenní formace charakteru intramamarních mízních uzlin,6 a 7 mm,bez námek malignity.Děkuji

Odpověď odborníka:

Zústaňte klidná, jsou to jen uzlinky a pro vás je podstaný konec nálezu- bez známek maliginty příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: