Bursitis subacromialis

Vážený pane doktore, prvního září mi ortoped diagnostikoval bursitidu pravého ramene, která se ukázala na UZV vyšetření. Absolbovala jsem nástřik a za pár dnů se mi úplně ulevilo. Nyní však pozoruji, že rameno opět pobolívá a začíná i omezení v pohybu. Mohou se takové zaněty často opakovat? Budu nastupovat do nového zaměstnání jako pečovatelka a obávám se, že by časté záněty mohly být problém. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Zánět se může opakovat , při opakování je vhodná nová injekce v kombinaci s rehabilitací , v některých případech se stav řeší i operačně.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Články: Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Časné vedlejší účinky...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
9 kroků k odstranění klíštěte u vašeho domácího mazlíčka
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: