Bušení srdce

Dobry den,uzivam lek na buseni srdce a vysoky krevni tlak Nebilet cca 3 tydny.V poslednich dnech mne casto trapi bolest u srdce a nemohu se poradne nadechnout,nemohu ani poradne spat,jakoby nelze popadnout dech,trochu to vystreluje do zad,ale jen nekdy..Muze to byt temi leky? Je mi 45 let.dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, někdy Nebilet může zhoršit asthma bronchiale. Pokud máte asthma, mohlo se zhoršit. Bude nutné se poradit s lékařem, který Vám Nebilet nasazoval.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: