Bušení srdce 2

Vážená paní doktorko, velice děkuji za váš názor a radu. Byla jsem u lékaře, ale jsem zmatena z jeho postoje. Udělal mi EKG a echo srdce. Obojí je v pořádku. Dal mi Holtra na srdce, ale výsledky budou až za týden. Dále pak prášek na uklidnění srdíčka. Tuším, že Concor 1/2 na noc. Protože mne celá situace hodně vyděsila a opravdu mám až panický strach, tak jsem se ptala zda po těchto kladných výsledcích ekg a echa mohu být klidná, že nemám vážnou poruchu srdíčka? Pan doktor jen pokrčil rameny a řekl, že jistotu nemáme nikdo. Prášek mi zabral nebo jsem se uklidnila psych. - nevím. Už nemám mdlobné stavy a neklepu se tolik. Jen se bojím, aby se to nevrátilo. Připadám si jako simulant! Prosím, paní doktorko, mohu být již nyní v klidu??? Moc děkuji a opravdu si vaší odpovědi nesmírně vážím - pomáhá mi! Naďa Plánková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud dopadly obě EKG i echo srdce v pořádku, nemusíte mít důvod k obavám. Zbytečným stresováním navíc svému srdíčku nepomůžete, spíše naopak. Zůstaňte tedy v klidu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: