Bušení srdce

Dobrý den, píši vám zde s dotazem, který mi je stále otázkou. Je mi 19 let a uz cca rok mívám motání hlavy, až takové závratě a vetšinou ve velkých proatorech. Pak je mi dušno a rozbuší se mi srdce šíleným způsobem a je mi na omdlení, ale ještě jsem neomdlela. Jsem velice unavena a obcas se nachytam, ze si nepamatuji vse co bylo vcera. Jsem vcelku zmatena a mam z toho strach, co by to mohlo byt. Obcas me chytne ukrutna bolest, talová vyloženě řezající do srdce a musím to vzdy rozdychat. U doktora mi delali testy na borwliozu a byly negativni. Hrozne mi to omezuje zivot a mam strach co zo muze byt. Predem mockrat dekuji za odpoved a preji krasny den.

Odpověď odborníka:

Závratě a motání hlavy ve velkých prostorech může být strach až fobie z velkých prostorů. Někteří lidé tím trpí, jedná se o psychickou poruchu, která v případě, že přesáhne únosnou mez je potřeba léčit. Léčbu má v kompetenci psycholog. Bolesti na hrudi mohou být také od stresu. Jestli Vás potíže trápí delší dobu, můžete z toho být unavená a mít problémy s pamětí. Doporučuji zvážit pohovor u psychologa, který Vám může pomoc. Bude vhodné vše probrat s praktickým lékařem.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: